Aésop Tangs Renewal, Singapore - Russell + George

"Drawing inspiration from key infrastructure elements and modern domestic life in Singapore, the Aésop Tangs counter creates a strong yet layered respite within the city. Curvilinear forms of render and blackened steel create an enveloping backdrop, echoing weaving roadways, bikeways and garden spaces found in the metropolis. Woven within these forms are accents of brass and leather adding a touch of delicate craft to the spatial experience. A sense of modernity and dynamism is aimed for the space where traditionally hard elements create sinuous dialogues with one another. Other embedded elements, like a garden area, are revealed once one crosses the threshold to experience the Aésop product offering, creating a sense of discovery within the spatial environment." - russell + george