The Woolly Mammoth, Fortitude Valley Brisbane - Alexander Lotersztain/Derlot

“the venue has been renovated and now consists of two distinct venues. Downstairs is the restaurant and alehouse, with the basement location’s lack of natural light plus the use of slate grey and dark wood giving a definite night-time feel. An array of taps gives plenty of scope for hosting craft ales behind an attractively-tiled bar. The prologue to The Empire Strikes Back features on the stairs up to the ground floor – try not to take a header while reading that, especially as you’d have to walk backwards to do so – and up top at The Garden Bar it’s a lighter, more youthful looking function space and play area decked out in jungle motifs and with a fittingly outsized giant Jenga, shuffleboard and Bocce to keep patrons amused.” - we heart

Posted on April 18, 2015 and filed under interior design.